Dokumenty - Pro média

Kde stojím?

12. 10. 2020

REGULACE PARKOVÁNÍ SE BĚHEM NOUZOVÉHO STAVU NEMĚNÍ

Často se ptáte, jak je to s parkováním v regulovaných oblastech během nouzového stavu. Vzhledem k tomu, že ze strany vlády zatím žádný pokyn nepřišel, na regulaci parkování se nic nemění. Je tedy i nadále nutné mít zaplacené parkovací oprávnění (uhradit platbu za parkování). Pokud by se cokoliv změnilo, budeme o této skutečnosti informovat.

12. 10. 2020

Značení v oblasti 1-21 (Rybářská)

Systém rezidentního parkování se od 16. listopadu rozšíří do oblastí 1-16 (Žižkova), 1-21 (Rybářská) a 3-03 (Chodská). V ulicích jako Hlinky, Výstavní, Veletržní, Křižkovského nebo Rybářská budeme realizovat dopravní značení už od půlky října. Prosíme, respektujte dočasný zákaz parkování, urychlí nám to práci, vyhnete se pokutě a ulice tak budou připravené dříve. Děkujeme.

7. 10. 2020

ZÓNA VS OBLAST NA ŠUMAVSKÉ

Jaký je rozdíl mezi zónou a oblastí? Zónami (A, B, C) se řídí návštěvníci a oblastmi rezidenti.

Na hraničních ulicích, které rozdělují jednotlivé oblasti, musí být zachována jednotná zóna (každá strana ulice nemůže být v jiné zóně, to by pak mohlo znamenat, že na jedné straně ulice by se platilo 24 hodin denně a na druhé jen v noci.).

U oblastí je to něco jiného: oblasti slouží pro ...

Facebook Brno

© Statutární město Brno. Všechna práva vyhrazena – použití obsahu nebo jeho částí je možné pouze se souhlasem Magistrátu města Brna.